Privatliv-, cookie og persondata politik

1 Ejeroplysninger

LegeUglen.dk ejes af:
Smarter Concept ApS
Vermlandsgade 51
2300 København S
CVR: 28498691

2.1 Cookies

Vi anvender cookies på denne hjemmeside.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og øge brugervenligheden.

Trafikanalyse, så vi ved hvor mange der besøger vores website, hvordan de besøgende har fundet frem til vores website og hvordan besøgende bruger vores site.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du blokerer for vores cookies, kan du risikere nedsat funktionalitet på vores website.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at forbedre brugeroplevelsen på vores website og måle hvordan besøgende bruger vores site. Desuden benyttes cookies til at håndtere dit køb på hjemmesiden.

3 Persondata

For at kunne fuldføre din bestilling har vi brug for nogle oplysninger fra dig.

Disse oplysninger er: navn, adresse, postnummer, by, email og telefon nummer.

Grundlaget for behandling af dine oplysninger er vi skal kunne gennemføre din bestilling.

Vi videregiver kun dine oplysninger når det er nødvendigt for at behandle din ordre.

Dine oplysninger vil for eksempel blive delt med fragtfirmaet for at de kan sende pakken til dig.

De virksomheder vi videregiver oplysningerne til må kun behandle dine oplysninger på vegne af os og må ikke bruge dem til eget formål.

Det er kun os (Smarter Concept ApS) der er dataansvarlig for de oplysninger du indtaster i forbindelse med din bestilling.

Vi opbevarer dine oplysninger i 3 år hvorefter vi anonymiserer dem.

3.1 Dine rettigheder vedr. persondata

Du har ret til indsigt i hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Du har ret til at for berigtiget eventuelle forkerte oplysninger.

Du har ret til at få slette dine oplysninger såfremt vi ikke er forpligtet til at opbevare dem af anden lovgivning.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og persondata vedrørende dig. Dette kan du gøre ved at kontakte os. Hvis vi ikke sammen kan løse problemet, kan du også klage til Datatilsynet.

3.2 Beskyttelse af persondata

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine persondata og vurderer løbende om det er nødvendigt at ændre på disse foranstaltninger.

3.3 Spørgsmål vedrørende persondata

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af persondata eller ønsker indsigt, rettet eller slettet persondata, kan du kontakte os via det telefon nummer eller den email adresse der er angivet nederst på hjemmesiden.

4. Ændringer

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling data og personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Oplysningerne i dette dokument er sidst rettet 24. april 2023.